פילון | תל אביב

חידוש וריענון מבנה אגף הנדסה וותיק ברחוב פילון בתל אביב

מבנה עירייה

עירית תל אביב יפו,

הושלם 2017

תל אביב

חידוש וריענון מבנה אגף הנדסה וותיק ברחוב פילון בתל אביב. הפרויקט נולד מיוזמה של עיריית תל אביב לשפר את השירות ואת התדמית הבירוקרטית של מתן השירות העירוני, תוך שינוי שיטות עבודה, מבנה אירגוני וסביבה פיזית של מנהל ההנדסה. הרעיון המרכזי של התכנון שלנו היה להפוך את החצר הפנימית המוזנחת ששימשה כחניון ללב הפעיל של המתחם שתכלול בית קפה ומקום לשהיה והמתנה מוצל נעים ומכבד. על ידי זה, להפוך את כל מערך התנועה במבנה מתנועה מסדרונית מסורבלת וארוכה בבניין הבנוי בצורת ח, לגישה ישירה וברורה מתוך החצר המרכזית לכל אגפי המבנה. הכניסות הודגשו על ידי שערים צבעוניים היוצרים קריאות והתמצאות פשוטה בבניין ומכניסים קצת שמחה במבנה האפרורי. בנוסף טיפלנו בחידוש חזיתות המבנה והוספנו מבנה כניסה חדש ומזמין המאפשר מודיעין בידוק והכוונה ראשוניים . כמו כן נבנה מגדל ממ"קים חדש ונוספה מעלית לבניין. בפנים המבנה תכננו את כל אגף ההנדסה לרבות מרכז שירות חדש ומסביר פנים עם אפשרות להמתנה בחצר הפנימית על כוס קפה.

 
צוות: דנה שדה | חופי הררי

לפרוייקטים דומים